marți, 16 ianuarie 2018

.....când iubești....

"Ești frumos atunci când iubești dezinteresat. Iubirea nu are limite, atunci când iubești o faci din inimă, te predai pur și simplu vieții, omului iubit, sentimentelor care înfloresc în sufletul tău.
Ești frumos atunci când visezi și crezi în visele tale. Nu este nimic mai important în viață decât să ai pentru ce lupta, să ai în ce crede și să ai ce dori. Călătoria devine mult mai plăcută atunci când ști deja care vrei să fie destinația finală.
Ești frumos atunci când întinzi mâinile în ajutorul celor în nevoie. Bunăvoința, generozitatea și iubirea semenilor să se numere prin calitățile tale și oriunde te-ai duce să lași în urma ta parfumul iubirii și al dăruirii de sine.
Ești frumos atunci când ierți sincer, complet, total. Iertarea este unul din cele mai valoroase sentimente pe care un om le poate experimenta. Nu sunt mulți cei care reușesc să ierte din inimă, majoritatea uită doar, păstrând în sufletul lor amărăciunea și sentimentele negative care le întunecă gândurile și mintea.
Ești frumos atunci când zâmbești recunoscător tuturor celor care îți ies în cale. Inima ta nu cunoaște limite atunci când este deschisă către necunoscut. Ține-o întotdeauna larg deschisă, aerisită, primitoare și poftește-i pe toți în camera de primire. Zâmbește tuturor, vieții, oamenilor, locurilor și întâmplărilor care te modelează și te transformă în omul minunat care ești. Ești frumos atunci când speri, când crezi, când lupți pentru ceea ce îți dorești. Ești frumos pentru că ești tu și te mândrești cu ceea ce te face diferit. Ești frumos pentru că îți porți la vedere cicatricile marilor lupte , medaliile războaielor câștigate și nu-ți ascunzi inima în spatele măștilor strălucitoare. Ești frumos pentru că ești creația lui Dumnezeu . Poartă-ți frumusețea ca pe un dar fără seamăn în lume."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu